עוגת גבינת פירורים

עוגה פשוט מעולה :)
אפשר לשמור בפריזר ולהוציא למקרר שעה לפני ההגשה ... מעדן

עוגת גבינת פירורים

LIKE US ON FACEBOOK 

מתכונים

מצרכים:
לבצק: 250גר' קמח
230גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
חלמון
100גר' אבקת סוכר ( שקית)
למילית
250גר' גבינה לבנה
2 גביעי שמנת חמוצה
200גר' סוכר (כוס)
כפית סוכר וניל
250מל' שמנת מתוקה ( קופסא)
 1פודינג וניל
240מל' חלב (כוס)
14גר' ג'לטין (שקית אחת)

אופן ההכנה:
לעבד את כל המצרכים לבצק ולצנן חצי שעה במקרר
לחלק את הבצק ל 3/4 ו1/4, לשטח את הבצק ב2 תבניות משומנות ולאפות לסביביות ה 13-15 דקות ולצנן.
להמיס את הג'לטין לפי הוראות המופיעות על האריזה.
להקציף את השמנת המתוקה, את החלב ואת הפודינג וניל.
לערבב את הגבינה עם השמנת, סוכר וסוכר וניל.
להוסיף לתערובת הגבינה את הג'לטין המומס. לקפל את תערובת הגבינה לקרם הוניל.
לעביר את קרם הגבינה לתבנית עם ה3/4 בצק
לפורר מעל את ה1/4 בצק שנותר.
לקרר 24 שעות.
 
בתאבון!!!!



תגובות