היום מתכון לנשנושים :))
קל להכנה ומאוד טעים. זכה להצלחה גדולה אצל בעלי בעבודה.
לגיוון אפשר להוסיף לבצק גם זעתר, או במקום השומשום מלח גס.
בייגלך עם שומשום


Promote Your Page Too
מצרכים:
לבצק:
6 כוסות קמח רגיל
4 כפיות מלח דק
200גרם חמאה
2 כפות שמן
50גרם שמרים
3/4 כוס מים פושרים
לציפוי:
1ביצה
2 כפות מים
1 כוס שומשום
הכנה:
מחממים תנור לחום גבוה ( 200 מעלות)
מעבדים את כל החומרי הבצק לבצק נוקשה.

קורעים מן הבצק פיסות קטנות. מגלגלים לגלילים וסוגרים כל גליל לעיגול.
טורפים את הביצה עם המים.

מפזרים את השומשום בצלחת שטוחה. טובלים כל עיגול בביצה ואחר כך בשומשום.

מניחים בתבנית ואופים כחצי שעה עד שהבייגלך יזהיבו.

מצננים ושומרים בקופסא סגורה היטב.

תגובות
הוסף רשומת תגובה