עוד מעדן מבית ביא :)
תפוח אדמה עם שמנת בתנור


Promote Your Page Too
מצרכים:
2 ק"ג תפוח אדמה
100 גר חמאה
1/2 כפית אגוז מוסקט
2 כפיות מלח
1כפית פלפל
1 מיכל שמנת מתוקה
הכנה:
מחממים תנור לחום בינוני ( 180מעלות).
פורסים את תפוחי-האדמה לפרוסות בעובי 0.5ס"מ, ומייבשים היטב.
מורחים את התבנית בחמאה.

מסדרים בה שכבה אחת של תפוחי-האדמה כשהפרוסות חופפות.

מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל. מברישים במעט חמאה מומסת.

ממשיכים לערוך כך את שכבות תפוחי-אדמה ומתבלים בין השכבות באגוז מוסקט, מלח ופלפל. יוצקים מעל את יתרת החמאה המומסת.
אופים כחצי שעה, מוסיפים את השמנת....

ואופים עד שתפוחי-האדמה יתרככו והמאפה ישחים.

בתאבון!!

תגובות
הוסף רשומת תגובה