הנה מתכון קל לסופ"ש מתוק
צלי בקר עם פירות יבשים


Promote Your Page Too
מצרכים:
1ק"ג צלי בקר
1 בצל גדול
3 גזרים
2 פטרוזיליה
1 סלרי
1 כוס פירות יבשים (שזיפים, משמש, צימוקים....)
1 תפוח עץ
רבע כוס סילאן ( או יותר- לפי הטעם)
אופן הכנה:
חותכים את כל הירקות לחתיכות גדולות. את הבצל לרבעים. מטגנים הכל במעט שמן.

חותכים את הבשר לקוביות גדולות ומוסיפים לירקות. מוסיפים מים, מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים כשעה וחצי בסיר לחץ או הרבה יותר זמן בסיר רגיל. 


מסדרים את הבשר בתבנית. שמים את הפירות היבשים במסננת ושופכים עלהם מים רותחים.

מסננים ומוסיפים לתבנית עם הבשר.
חותכים את התפוח עץ לקוביות ומוסיפים לבשר. שופכים מעל את הסילאן.

מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור לשעה. ל10 הדקות האחרונות מורידים את הנייר אלומיניום ומעבירים את התנור למצב גריל.

הרבה זמן אבל זה יוצא ממש מעדן.
בתאבון.
תגובות
הוסף רשומת תגובה