היי,
פשוט עוגה מעולה, רכה וקלה להכנה.
המלצה חמה!!
עוגת לימון

LIKE ME ON FACEBOOK
מתכונים

מצרכים:90 גר׳ חמאה1 כוס קמח לבן1 כפית שטוחה אבקת אפייה3 ביצים1 1/4 כוסות סוכרקורט מלחקליפה מ2-3 לימונים ( תלוי בגודל)2 כפות מיץ לימון1 כפית תמצית ונילחצי מיכל שמנת מתוקהאופן הכנה:ממיסים את החמאה במיקרוגל ומניחים בצד לצינון.מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה והמלח ומניחים בצד.
מקציפים את הביצים במשך כ-2 דקות לפחות, מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקפיצים עד לקבלת עיסה תפוחה.מוסיפים את קליפת הלימון, מיץ לימון ותמצית וניל ומקפיצים עד להטמעתם.
מוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח ואת השמנת המתוקה. מקציפים עד להטמעותו לא מעבר לכך
מוסיפים את החמאה המומסת ומקציפים עד להטמעות ולא מעבר לכך
יוצקים את העיסה לתבנית ואופים במשך 40 דקות.
מוציאים, מצננים במשך שעה לפחות ומגישים.
בתאבון :)
מצרכים:90 גר׳ חמאה1 כוס קמח לבן1 כפית שטוחה אבקת אפייה3 ביצים1 1/4 כוסות סוכרקורט מלחקליפה מ2-3 לימונים ( תלוי בגודל)2 כפות מיץ לימון1 כפית תמצית ונילחצי מיכל שמנת מתוקהאופן הכנה:ממיסים את החמאה במיקרוגל ומניחים בצד לצינון.מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה והמלח ומניחים בצד.
מקציפים את הביצים במשך כ-2 דקות לפחות, מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקפיצים עד לקבלת עיסה תפוחה.מוסיפים את קליפת הלימון, מיץ לימון ותמצית וניל ומקפיצים עד להטמעתם.





בתאבון :)
תגובות
הוסף רשומת תגובה